27 Απριλίου 2022 – Νέα Αγχίαλος

Στον επετειακό εορτασμό των 79 χρόνων από τό Ολοκαύτωμα της Μαρτυρικής Αγχιάλου και την παρουσίαση του βιβλίου «Μνήμες Κατοχής ανοιχτές πληγές στον χρόνο» του ποιητή Ανδρέα γ Ανδρουλιδάκη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Αγχιάλου, παρουσιάστηκε και η Έκθεση Δεν Λησμονω… μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Στα πλαίσια της έκθεσης βραβεύτηκε από την αντιδήμαρχο Βόλου κα Γεωργία Μποντού Τοκαλή και την Πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Αγχιάλου Βασιλική Πυργάνη Παρασκεύοπουλου ο ιδρυτής του ιδρύματος ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΩ Γιώργος Καραμάνος για την προσφορά του στην διατήρηση της Εθνικής μας κληρονομιάς..

Όλοι οι ομιλητές εξήραν το έργο του ιδρυτή χαρακτηρίζοντάς τον Εθνικό Ευεργέτη.. Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος κόσμου που χειροκρότησαν την βράβευση, επιβραβέβοντας τον αγώνα του κυρίου Καραμάνου.. Εκείνος δήλωσε οτι εχουμε χρέος να αφήσουμε στα παιδιά μας την φλόγα για την διατήρηση της Εθνικής μας κληρονομιάς και δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να προσφέρει οτι χρειάζεται για να γίνει η έκθεση κτήμα του κάθε Έλληνα.

Στην εκδήλωση – παρουσιάση μίλησαν η αντιδήμαρχος Βόλου κυρία Γεωργία Μποντου Τοκαλή, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας διδάκτορας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και αντιπρόεδρος της ANIMUS Κος Γιάννης Νταβέλης ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Βόλου κος Ανάργυρος Κοπάνας και η πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Βασιλική Πυργάνη Παρασκευοπουλου..

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Ροσάνα Πόπωτα.